Visninger

DatoTidStedBilletter
Lø 11. okt 18:00 Vika 1
Ma 13. okt 19:30 Vika 2
To 16. okt 19:25 Vika 3

Publikums vurdering

3.3 18 stemmer
3.3


Logg inn for å stemme på
filmer til publikumsprisen

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

Elskede kjøtere-stjernen Gael García Bernal regidebuterer med en film som tilsynelatende handler om et overklassemiljø rett utenfor Mexico City. Christobal (Bernal) har invitert sine snobbevenner på grillfest i familiens feriehus. Når det viser seg at søsteren har invitert sine hippievenner til sommerhuset samme helg, er det duket for turbulens. Forholdet mellom bror og søster er minst like konfliktfylt som forholdet mellom de to vennegjengene – noe som oppfattes både intenst og komisk. Når Chritobal dras mot en middelklassejente han finner langt mer interessant enn kjæresten tilspisses konfliktene ytterligere. Det hele observert med argus øyne av Christobals barnsdomskamerat som hele tiden lusker i bakgrunnen. Skarp iakttagende, humoristisk og underholdende debutfilm fra Mexicos filmyndling nummer én. red.


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste


Kommentarer

Meget underholdene om festen "du" helst vil glemme!

Ulf / 12. okt 2008 kl. 23:16

Et drama fra overklassemiljø i Mexico City som stort sett går ut på at pene ungdommer fester rundt svømmebassenget, tar dop og sutrer over fraværende foreldre. Kortrapport fra første visning i Vika: Publikum lo hver gang skuespillerne gråt. Ikke minst når regissøren selv fordreide det vakre ansiktet sitt i hulk. Sorry Gael, selv om du har vært pen og flink i mange filmer før – dette holder bare ikke. Trekk deg tilbake til skuespilleriet og vær fornøyd med det.
Bharfot / 17. okt 2008 kl. 13:23

Film gir et meget godt bilde av den dekadente latinamerikansk overklassen, og viser at rik eller fattig kan du være like ensom og forvirret når du er ung.
I filmen er det veldig mange morsomme stunder som nordmenn er desverre ikke i stand til å forstå. Kanskje er dere litt for monokromatiske??? Som vannlig med latinamerikanske eller franske film ler nordmenn når de ikke må, og tier når man skal le. Humøret kan ikke oversettes. Den skal oppleves,
Lucydelima / 17. okt 2008 kl. 19:28Déficit

Déficit

Se trailer

LAND Mexico
ÅR 2007
SPILLETID 79 min
SERIE Young Mexican Cinema

REGISSØR Gael García BERNAL
MANUS Kyzza TERRAZAS
FOTOGRAF Eugenio POLGOVSKY

SKUESPILLERE
Gael García BERNAL, Luz CIPRIOTA, Ana SERRADILLA, Jorge Luiz MORENO

SPRÅK Spansk
UNDERTEKST Engelsk
PRODUSENT Luciana KAPLAN, Pablo CRUZ, Diego LUNA, Gael García BERNAL
PRODUKSJONSSELSKAP Canana Films


Lenker

IMDB


mail@filmfrasor.no · Address: Dronningensgt. 16, N-0152 Oslo, Norway · Tel: +47 22 82 24 80/81/82 · Klapp Media