Visninger

DatoTidStedBilletter
To 9. okt 10:00 Vika 1
Fr 10. okt 12:30 Vika 1
Ma 13. okt 10:00 Vika 2

Publikums vurdering

4.0 4 stemmer
4.0


Logg inn for å stemme på
filmer til publikumsprisen

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

The Planet er en engasjerende dokumentar som ved hjelp av overbevisende virkemidler tar tak i miljøproblematikken knyttet til samspillet på jorda. At forholdet mellom mennesket og naturen er i ubalanse er noe mennesket selv har skyld i, og kan forandre. Ved å få "mannen i gata" til å bli oppmerksom på ringvirkningene av det globale samfunnets voksende forbruk, søker filmen å øke kunnskapen om hva som påvirker jordas system. Den viser systematisk og poengtert hva framtiden vil bringe av endringer, og i hvilken fart. The Planet er en svært medrivende miljødokumentar, med imponerende bakgrunnsmateriale. En godt gjennomtenkt og gjennomarbeidet film med sterke bilder og effektfull musikk. red.


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste


Kommentarer

Personlig likte jeg den heftige produksjonen, bortsett fra at "bombardementet" ble halvtimen for drøyt og den dermed går i sin egen felle - som er et av temaene i filmen; vi reagrer med ignorans og fornektelse når vi presentereres for så skremmende globale fremtidsutsigter.
DESSUTEN: Niende og tiendeklassingene i salen fra Linnerud skole reagerte underveis med å trampe og klappe takten og høylydte kommentarer som "æææsssj" og "ååå sååå søøøt". Kommentarene etter filmen var "drit kjedelig - holdt på å sovne" og "forsto ingenting". Selv et heftig MTV-filmspråk, gjorde tydeligvis ikke filmen mere tilgjengelig for fjortisene.
Ulf / 10. okt 2008 kl. 09:49

Tematikken er bra men synes ikke filmen gjorde det godt nok til å representere situasjonen, har sett bedre dokumentarer rundt denne temaet
Mikelxxxviii / 10. okt 2008 kl. 21:38The Planet

The Planet

Se trailer

LAND Sweden
ÅR 2007
SPILLETID 84 min
SERIE Dokumentar

REGISSØR Linus TORELL, Michael STENBERG, Johan SÖDERBERG
MANUS Johan SÖDERBERG, Jan RÖED
FOTOGRAF Jan RÖED

SKUESPILLERE
Tony BLAIR, Helmut KOHL

SPRÅK Engelsk
UNDERTEKST Engelsk
PRODUSENT Johan SÖDERBERG, Jonas KELLAGHER
PRODUKSJONSSELSKAP Charon Film AB


Lenker

IMDB


mail@filmfrasor.no · Address: Dronningensgt. 16, N-0152 Oslo, Norway · Tel: +47 22 82 24 80/81/82 · Klapp Media