Visninger

DatoTidStedBilletter
Lø 10. okt 21:00 Tancred
On 14. okt 17:00 Lillebil

Publikums vurdering

3.2 4 stemmer
3.2


Logg inn for å stemme på
filmer til publikumsprisen

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

Luo Liang har evnet lite så langt i livet. Vi ser ham bli spådd av en sannsiger, som lover ham velstand og suksess. Han tviler sterkt og det gjør snart vi også. Som sjåfør og pengeinnkrever for en lokal spekulant i den raskt voksende Zigong City er han ikke selv noen bølle, men arbeidsgiveren har mange uvenner, får vi se. Han har et ekteskap på vei ut av døren, muligens også et liv på vei i samme retning. Ying Liang er blant de mest spennende filmstemmene fra det nye Kina, med evne til å fylle en ellers realistisk filmramme med uventede vendinger og oppfinnsomhet. bb
 


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste


Kommentarer

Jeg har stor interesse av Kina og burde i utgangspunktet digget en film fra Kina, men denne var dessverre ikke engasjerende nok. Skjemmet av digitalt kamera og utrolig støyende lydbilde (lurer på hvor de har puttet mikrofonene). Flere gikk fra filmen ganske tidlig. For den som har litt tålmodighet så kan en allikevel få et ganske realistisk inntrykk av et samfunn ut utkantkina.
Avatar / 10. okt 2009 kl. 22:34

Som Avatar skriver så hadde filmen veldig dårlig bilde og lyd. Ser av omtale andre steder at den er skutt på DV. Med nesten bare wide shots så var alle hoder en blurry flekk. Ekstremt billige mikrofoner må også ha blitt brukt. Jeg var en av dem som gikk, da jeg rett og slett ikke orket å engasjere meg når det var så slitsomt for øyne og ører.
Nicknu / 10. okt 2009 kl. 22:42

Kaurismäkiaktig kinesisk mafia-korrupsjonsfilm med innslag av Roy Andersson-humor og symfonisk operarock. Halve salen gikk, men noen av oss som satt igjen var begeistra. Noen klappa t.o.m. under rulleteksten. Regissøren var ihvertfall ikke redd for å eksperimentere, det fortjener honnør synes jeg!
Bharfot / 12. okt 2009 kl. 10:03Good Cats

Hao Mao

Original og politisk ladet samtidsironi fra en av Kinas mest spennende nye regissører

Se trailer

Kjøp billetter

Land Kina
År 2008
Spilletid 103 min
Serie Asian mix

Regissør YING Lang
Manus YING Lang, PENG Shan
Fotograf LI Rongsheng, YING Lang

Skuespillere
LOU Liang, WANG Qiang, ZHU Jing, LIO Xiaope

Språk Kantonesisk
Undertekst Engelsk
Produsent PENG Shan
Produksjonsselskap 90 Minutes Film Studio, Tianlin Film Productions

Genre Drama


Lenker

Offisielt nettsted


mail@filmfrasor.no · Address: Dronningensgt. 16, N-0152 Oslo, Norway · Tel: +47 22 82 24 80/81/82 · Klapp Media