Visninger

DatoTidStedBilletter
Fr 9. okt 16:30 Vika 2
Lø 10. okt 13:00 Vika 2
Lø 10. okt 19:15 Vika 3
Sø 11. okt 13:00 Vika 3

Publikums vurdering

5.1 16 stemmer
5.1


Logg inn for å stemme på
filmer til publikumsprisen

You need to upgrade your Flash Player to view this content. Download here...

Religion, begjær og borgerkrig er ingredienser i dette sammensatte dramaet fra dagens Colombia. Gabriel er en uortodoks prest bosatt i et hjørne av Colombia der konflikten mellom hæren og guerilliaen regjerer. Gabriel elsker livet, han elsker sitt gudskall og han elsker en ung kvinne som han ikke kan gifte seg med på grunn av sitt verv. For det lille lokalsamfunnet symboliserer Gabriel håp og livsglede, han jobber for at folk få seg fornuftige yrker, og hans lokale engasjement er til stor inspirasjon for mange. For noen blir imidlertid hans engasjement for mye. jo


Logg inn for å lagre denne filmen i din egen filmliste


Kommentarer

Fantastisk godt fortalt drama, nydelig håndarbeid og glitrende skuespill.
Ulf / 11. okt 2009 kl. 14:00

Veldig bra drama om en prest hvis engasjement ofte fører han og samfunnet han hører til i ut i problemer. Filmen fokuserer bra på hvilke valg som oppstår når et samfunn havner i en klemme mellom to stridende faksjoner, i tillegg til prestens valg på det private plan mellom jobbens kall og kjærlighetens kall.
Decay / 11. okt 2009 kl. 15:22

Jeg dissenterer. Denne filmen var ok, men ingenting spesielt. Jeg følte til tider at jeg nærmest så på en TV-film (made for TV) eller noe a la en såpeserie. Imidlertid var det veldig bra skuespill fra hovedrolleinnehaveren - dog ikke så bra fra enkelte andre.

Det kan nevnes at filmen ikke har kunstneriske pretensjoner overhodet, og er veldig straight forward. Det føles greit, til avveksling. En firer, ville jeg sagt, alt tatt i betraktning. Så ikke dårlig altså, men heller ikke noe særskilt storverk.
Tonymanero / 12. okt 2009 kl. 03:32

Jeg er enig med Tonymanero om at filmen er laget uten noe fiksfakseri og er en relativt enkel histore, MEN filmen er allikevel eller kanskje nettopp av den grunn sterk. Den fokuserer på en sterk personlighet som sloss mot urettferdighet uansett hvem som skaper problemene, samtidig som han viser seg svak ved å ikke forlate presteembete for å være sammen med personen han elsker. Hovedrollen sitter som støpt, og alt i alt klarer jeg ikke mens jeg ser filmen å finne noe sviktene indre logikk. Denne filmen er et godt stykke arbeid fra a til å, og det forteller en historie som vi godt kan høre en gang til!

Ps til TonyManero: Jeg lurer på hvilke tv-serier du ser på siden de holder så god standard ;)
Avatar / 13. okt 2009 kl. 01:13

Jeg ser bare TV-serier som holder høy standard, hehe.. :-) HBO all the way, nesten + litt House M.D. og Rescue Me..

Neida, "Passion of Gabriel" var bra den. En likandes film. Jeg vil vel gjerne bare at folk ikke legger listen veldig høyt. Det var vel ikke helt "Motorsykkeldagbøkene"-nivå over den - og den sistnevnte ville jeg gitt en femmer.

Fotograferingen, eventuelt kopien festivalen har fått, var vel forresten litt "grainy". Ikke akkurat gnistrende technicolour? Jeg så "City in Red" i kveld, fra Cuba, og fotografen introduserte samt kjørte Q and A etterpå. DET var film med gnistrende farger det, technicolour dream. (Men vel gjerne ikke sterkere enn Passion of Gabriel på historie.)

Passion of Gabriel var en engasjerende film. Men det er jo veldig mange made for TV-filmer også (og la oss ikke glemme at en del av disse faktisk ER temmelig bra ;-)
Tonymanero / 13. okt 2009 kl. 01:44

Recomended, a little bit of the same colombian war films, but ok and really good actors...
Undiaenoslo / 13. okt 2009 kl. 12:27The Passion of Gabriel

La pasión de Gabriel

Se trailer

Kjøp billetter

Land Colombia
År 2009
Spilletid 86 min
Serie Colombia

Regissør Luis Alberto RESTREPO
Manus Diego Vasquez MONCAYO, Luis Alberto RESTREPO
Fotograf Sergio Garcia MORENO

Skuespillere
Andrés PARRA, María Cecilia SÁNCHEZ, Jorge GAONA

Språk Spansk
Undertekst Engelsk
Produsent Alberto AMAYA
Produksjonsselskap Caracol Televosíon, Senal Creativa, Universidad Nacional de Colombia

Genre Drama


mail@filmfrasor.no · Address: Dronningensgt. 16, N-0152 Oslo, Norway · Tel: +47 22 82 24 80/81/82 · Klapp Media