MITT PROGRAM (0 filmer)
Logg inn med
FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Flying Swords of Dragon Gate 3D

Originaltittel: Long men fei jia

Replikkene er kvikke, dramatikken høy og kjeltringenes latter rungende. Flying Swords of Dragon Gate er som det beste fra kinesisk såpeopera: her er det både sterke følelser og dype intriger. Det er likevel knyttnevene som treffer hardest. Vi er på slutten av Ming-dynastiet, i et korrupt keiserdømme i 1600-tallets Kina. Dynastiet står ustøtt, og evnukker, prinsesser, røvere og krigere forsøker alle å strebe seg til topps. Alle drømmer om rikdom og makt, og ingen metoder er forbudt i kampen for å vinne. Det kjempes med sverd, kjettinger og tau, med intelligens og med lureri, og i kjent wuxia-stil kan de fleste med talent fly. Filmens handlingsforløp er på ingen måte strømlinjeformet, og det er flere overraskelser i vente. Dette er ikke en film som er ment å bli tatt altfor alvorlig, men hvem ville vel kaste bort en så underholdende historie med alvor?
lac

Aldersgrense på denne filmen er 15 år.

Denne filmen er i 3D, husk briller! (Kan skaffes i kiosken)

Regissør og produsent Hark Tsui blir regnet som en av hovedpersonene bak Hong Kong-filmens gullalder, på 1980- og 90-tallet. Han er kjent for filmserien Once Upon a Time in China (1991-1997), Time and Tide (2000) og Seven Swords (2005). Tsui har selv sagt at Flying Swords of Dragon Gate er en nyversjon av hans tidligere film New Dragon Gate Inn (1992).


 Visninger

DatoTidStedBilletter
Lø 6. okt 21:00 Ringen 2
Ma 8. okt 18:15 Ringen 6
Ti 9. okt 21:00 Ringen 6
Legg til i mitt program

Kjøp billetter - Oslo Kino

Se trailerLenker

IMDb


Kina 2011 Regissør Hark TSUI Manus Hark TSUI Fotograf Sung Fai CHOI Skuespillere Jet LI, Xun ZHOU, Kun CHEN Produsent Jeffrey CHAN, Nansun SHI, Hark TSUI Produksjonsselskap Beijing Liangzi Group, Beijing Poly-bona Film Publishing Company, Bona International Film Group Salg Distribution Workshop Språk Mandarin Undertekst Engelsk Spilletid 121 min Seksjon Out of Competition Genre Action Adventure


Vi anbefaler også
Warriors of the Rainbow: Seediq Bale
Taiwan, 2011

13 Assassins
Japan, UK, 2010