MITT PROGRAM (0 filmer)
Logg inn med
FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

MultiCool kortfilmprogram

Gjennom to ganske forskjellige novellefilmer ønsker vi å sette fokus på to unge, norske regissører som på hver sin kant og på hver sin måte viser en annen side av vår egen kultur.

Foad (2013)

Langs kysten av Marokko forsøker Foad å livnære seg ved å selge snacks til de få turistene som passerer. Foruten turistene og en blekfet nordmann som svømmer rundt i havet utenfor, er det kun båtflyktninger på vei til Europa som passerer det lille stedet hvor Foad bor. Når han blir lei av å løpe etter turistbussene ser han sitt snitt til å tjene litt penger på båtflyktningene mens de venter på å ta turen over det åpne havet.

Mimoun (2013)

I en sliten del av Amsterdam bor Mimoun sammen med sin mor og søsken. Som så mange andre gutter på sin alder synes han det er gøyere å henge med storebror og vennene hans enn å gå på skolen. Men med en storebror som ikke er det beste forbildet ser Mimoun ut til å være på en retning som ikke kan lede til noe bra. Heldigvis ser kjærligheten ut til å bringe Mimoun tilbake på riktig spor igjen.

Disse to filmene har aldersgrense 11 år.

 


Visninger

DatoTidStedBilletter
Fr 18. okt 19:00 Lillebil Kjøp
Lø 19. okt 15:30 Lillebil Kjøp
Legg til i mitt program

Se trailerNorge, Netherland 2013 Regissør Farzad SAMSAMI, Tallulah H. SCHWAB Manus Farzad SAMSAMI, Cecilie LEVY Fotograf Philip ØGAARD, Menno WESTENDORP Skuespillere Oussama ZEMMOURRI, Hicham OUTALAB Produsent Trude REFSAHL, Njål LAMBRECHTS, Piet-Harm STERK, Joram WILINK, Jan-Willem WIRTZ Produksjonsselskap Blinkfilm, BIND & Willink, Stetz Film Språk Arabisk, fransk, dutch Spilletid 90 min Seksjon Special Screenings Genre Drama