MITT PROGRAM (0 filmer)
Logg inn med
FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

That Place We Call Home

Originaltittel: That Place We Call Home

Disse fire kortfilmene er valgt ut fra IAWRT Asian Women’s Film Festival i New Dehli. Festivalen har som mål å feire kvinnelige filmskaperes arbeider. Kvelden vil innledes av Kurator Anupama Srinivasan, som også har valgt ut filmene. De fire kortfilmene har ulike uttrykk og fortellinger, men felles for dem alle er at de på en eller annen måte relaterer seg til overskriften «That Place We Call Home». Ideen om hjem blir utforsket på mangfoldige og komplekse måter.

Thus a Noise Speaks: Ei ung jente returnerer hjem og føler seg fremmedgjort fra foreldrene som har problemer med å forholde seg til hennes seksualitet.

Presence: utforsker nærværet av noe spøkelsesaktig og hjemsøkende i det skiftende landskapet i en indisk by. Arbeideren forteller om usynlig nærvær og om synlige figurer han har møtt i sitt liv. Et estetisk skittenvakkert portrett av en indisk by og de som jobber der.

Photo: To søstre er sterkt knyttet til hverandre. De vokser opp, den ene gifter seg, drar ut i verden, mens den andre sitter hjemme.  Men de sender postkort til hverandre, og vi blir kjent med dem gjennom familiebildene på veggen og kortene de sender til hverandre.

Journey to Nagaland: Prisvinnende animasjon om ei ung jente som hjemsøkes av en kvinne med rødt skjerf. I en drøm blir hun lokket ut på en reise til Nagaland, hvor mysteriet blir løst og hun lærer om sine egne røtter.  


Visninger

DatoTidStedBilletter
Sø 13. okt 16:15 Lillebil Kjøp
Legg til i mitt program

Se trailerLenker

Offisielt nettsted


Multiple Regissør MULTIPLE Salg IAWRT Språk Multiple Undertekst Engelsk Spilletid 120 min Seksjon Special Screenings