close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Manolos magiske reise (3D)

I denne animerte komedien møter vi Manolo, en ung mann som drømmer om å bryte familietradisjonen, som er å bli tyrefekter, og i stedet følge hjertet sitt. Før han tar et valg, legger han ut på et utrolig eventyr som strekker seg over tre fantastiske verdener hvor han blir konfrontert med sin største frykt. Fortellingen begynner på allehelgensdag, en dag hvor ånder krysser verdener og alt kan skje. Vi følger de tre barndomsvennene Manolo (Diego Luna), Maria (Zoe Saldana) og Joaquin (Channing Tatum). De befinner seg snart i et trekantdrama, og det spørs om ikke åndene har en finger med i spillet.

Manolos magiske reise er en stjernespekket film, og byr på stemmene til blant andre Hector Elizondo, Christina Applegate, Ron Perlman, Danny Trejo, Ice Cube og Placido Domingo. Bak filmen står den Oscar-nominerte Guillermo del Toro (Pans labyrint), som for anledningen tatt på seg produsenthatten og slått seg sammen med regissør Jorge Gutierrez. Sammen har de skapt et unikt og estetisk sjarmerende univers. iu

Filmen vises i 3D med engelsk tale, uten tekst. Den er egnet for barn i alle aldre. 

Jorge Gutierrez (f. 1975) er en meksikansk regissør, animatør, maler og manusforfatter. Gutierrez tok utdannelsen sin ved California Institute of the Arts og har både bachelor og master i eksperimentell animasjon. I 2008 vant han en Emmy for Nickelodeon-serien El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (2007) og var nominert for Cartoon Network-serien Mad (2010–2012). 

USA 2014
Regissør Jorge R. GUTIERREZ
Manus Jorge R. GUTIERREZ
Skuespillere Diego LUNA, Zoe SALDANA, Channing TATUM
Produsent Aaron BERGER, Brad BOOKER, Guillermo DEL TORO, Carina SCHULZE, Aron WARNER
Produksjonsselskap Reel FX Creative Studios, Twentieth Century Fox Animation, Chatrone
Salg 20th Century Fox Norge
Språk Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 95 min
Seksjon Kids' Corner, Competing for Audience Award, Latin America
Genre Animation