close
  • Mitt program

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Open Cage

Flavia er en tenåringsjente med kunstneriske ambisjoner som ønsker å studere. Martin er en eldre enkemann som bor alene. Begge blir rammet av den økonomiske krisen: Martin mister jobben, og Flavia sitt krypinn. Livene deres flettes sammen, og begge åpner seg opp for nye sider av seg selv. Flavia er attraktiv, hun er velkledd og stilfull. Samtidig er hun uten hemninger og går ofte langt over streken. Martin er fremstilt som den rake motsetningen. Han er konform og statisk, og gjentar de samme rutinene hver dag. Dusje, stryke den samme skjorta, gå på jobb (eller prøve å finne en ny en). I filmen er det Flavias innvirkning på Martin som er størst. Hun får myket ham opp, og gir ham livsgnisten tilbake.

Disse to ensomme menneskenes skjebner veves sammen med et bakteppe av uro og opptøyer i byen. Den økonomiske krisen, som er høyst reell for oss i dag, går ut over alle generasjoner, men særlig gamle og unge. Demonstranter holder til i gatene, og livet slik det var, er snudd på hodet. Det gjør at menneskene tar andre valg enn før, og livene til både Flavia og Martin blir påvirket. ahm

Max Zunino har vokst opp i Mexico, og tok utdannelsen sin ved den internasjonale skolen for film og TV i San Antonio de los Baños på Cuba. Open Cage er hans førte spillefilm som regissør, men han har tidligere laget kortfilm og skrevet og regissert for TV. 

Mexico 2014
Regissør Max ZUNINO
Manus Max ZUNINO, Sofía ESPINOSA
Fotograf Dariela LUDLOW
Skuespillere Juan Carlos COLOMBO, Sofía ESPINOSA, Harold TORRES
Produsent Gloria CARRASCO, Sofía ESPINOSA, Joceline HERNANDEZ, Max ZUNINO
Produksjonsselskap Cornamusa, Películas Avestruz, Phototaxia Pictures
Salg Max Zunino
Språk Spansk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 83 min
Seksjon Latin America
Genre Drama Comedy