close
  • Mitt program

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

No Kids

No Kids er en hjertevarm komedie om å takle familiære forhold. Diego Peretti har rollen som Gabriel, en fraskilt fyr som jobber i en instrumentforretning og har en datter på ni år. Han har på mange måter grodd inn i rollen som har far og bruker enhver anledning når han er blant folk til å vise bilder og fortelle om sin lille sjarmbombe av en datter. Han har egentlig gitt opp ambisjonene å finne seg en ny livspartner, men alt snus opp ned når han møter den bereiste, sprudlende og vakre Vicky (Maribel Verdú, kjent fra Pans Labyrint). Det er bare et problem: Hun kan ikke fordra barn. Gabriel ender raskt med å gå på akkord med rollen som kjærlig far i forsøket på å skjule at han har barn for Vicky.

Ariel Winograd har i sin relativt korte regissørkarriere jobbet med blant annet musikkvideoer, og interessen for musikk er absolutt til stede i No Kids. Musikkopptredenen av far og datter mot slutten av filmen står ikke tilbake for verken Hugh Grant og Nicholas Hoults fremføring av Roberta Flacks Killing Me Softly With His Song i Gutter er gutter, eller Liam Neeson og Thomas Brodie Sangsters evinnelige julesangøving i Love Actually. Hovedrolleinnehaver Peretti så vi for øvrig sist i Lucía Puenzos Wakolda om Josef Mengele, under Film fra Sør-festivalen i 2013. Med No Kids viser han at han har minst like mye talent for komedie som for seriøs dramafilm. Argentina har produsert flere fornøyelige komedier de siste årene, og No Kids føyer seg utvilsomt inn i rekken.

Ariel Winograd (f. 1977) utdannet seg på University of film i Buenos Aires. Han har bakgrunn fra TV, kortfilm, reklame og musikkvideo, og jobbet dessuten på Spike Lees Inside Man i 2006. I 2011 regisserte han My First Wedding med de argentinske stjernene Natalia Oreiro og Daniel Hendler. Filmen ble en kassasuksess i hjemlandet

Jon Sæter

Argentina, Spania 2015
Regissør Ariel WINOGRAD
Manus Mariano VERA
Fotograf Félix MONTI
Skuespillere Diego PERETTI, Maribel VERDÚ, Guadalupe MANENT
Produsent Juan pablo GALLI, Alejandro CACETTA, Juan VERA
Språk Spansk
Undertekst Engelsk
Visningsformat -
Spilletid 90 min
Seksjon Latin America
Genre Comedy Romance