close

Fem om festivalforventninger

Onsdag var det duket for slippfest for festivalavisa og visning av Hirokazu Kore-edas film Still Walking. Vi tok en prat med fem Klubb Sør medlemmer om deres forventninger til årets festivalprogram. 

Av , foto: Sébastien Fornerod 25. sep 2009

Izabela Buraczewska

Jeg gleder meg veldig til å se filmer fra Tyrkia og Midt-Østen fordi jeg har bodd der selv. Ellers så forsøker jeg å oppdage filmer som jeg vanligvis ikke ville sett og det skal jeg gjøre i år også.


Hilde Fossum Sundre

Jeg gleder meg veldig til å se åpningsfilmen, Faustas Perler. Jeg kommer uansett til å løpe rundt for å se mest mulig film. Det gjør jeg nemlig hvert år!


Øyvind Dragsten

Jeg likte Still Walking veldig godt så jeg skal prøve å få med meg flere av filmene til Hirokazu Kore-eda.


Karianne Lund

Etter å ha sett Still Walking har jeg bestemt meg for at jeg i hvert fall skal se mer japansk film. Jeg skal også få med meg mange latin-amerikanske filmer. Jeg har vært litt i Mexico og kan spansk, så da er det litt ekstra gøy.


Hodan Ahmed

Programmet virker veldig bra, men jeg har ikke fått satt meg ordentlig inn i det enda. Jeg gleder meg til å se cubansk og tyrkisk film, også skal jeg få med meg filmen til den norsk-marokkanske regissøren, Casa Negra.