close

Film fra Sør inviterer til slippfest og forhåndsvisning

Film fra Sør inviterer alle medlemmer med Klubb Sør kort til slippfest for festivalavisa og gratis forhåndsvisning av mesterverket Still Walking (Hirokazu Kore-eda), onsdag 23. september kl. 18.00 på Klingenberg.

Av 21. sep 2009

Festivalavisa kommer rett fra trykkeriet for at våre medlemmer med Klubb Sør kort skal være de første til å få trykksverte på fingrene.
Arrangementet er et samarbeid med Dagsavisen, Oslo Kino og Arthaus.

Tid: Onsdag 23. september kl. 18.00 på Klingenberg.
Ved å fremvise kort til en frivillig i klingenbergkjelleren vil man få utdelt billett.
Det vil være frivillige tilstede i kjelleren fra én time før forestillingen. NB. Begrenset antall plasser.

Kafeen i Klingenberg-kjelleren holder åpent og det blir mulighet til å ta seg et glass mens du finner dine favoritter i årets festivalprogram.

 

Om filmen:
Still Walking er en rørende og varm fortelling om hvordan familiebånd trues når minnet om de døde overskygger dem som er igjen. Kore-eda har lenge blitt ansett som en av Japans mest interessante regissører og vil være æresgjest under årets Film fra Sør.
Vi viser i denne anledning en retrospektiv serie på regissørens spillefilmer. Høydepunkter herfra er blant annet Afterlife og Nobody Knows. Still Walking er av flere karakterisert som årets beste film, og filmkritikere har sammenlignet den med blant annet Ozus Tokyo Story.

Still Walking distribueres av Arthaus, vises under Film Fra Sør og har ordinær kinopremiere den 30. oktober.

 

Enda ikke skaffet deg Klubb Sør kort?

Klubb Sør kortene er i salg nå på Vika Kino, Klingenberg, Saga og Ringen.

KLUBB SØR FESTIVALKORT
kr. 130,- gir rabatt på samtlige kveldsvisninger under festivalen og fri adgang til alle arrangementer i regi av Klubb Sør hele året.
Verdi kr. 1100,-

KLUBB SØR FESTIVALPASS
kr. 950,- gir gratis adgang til samtlige visninger under festivalen og fri adgang til alle arrangementer i regi av Klubb Sør hele året.
Verdi kr. 2000,-