close

Jordskjelvet og tsunamien i Japan

Varme tanker og hilsener til det japanske folk, Hirokazu Koreeda (avbildet) og til alle våre andre filmvenner i landet!

Av 15. mar 2011

Japan har altid vært et uhyre spennende filmland. Fra de klassiske store som Ozu og Kurosawa, til de nyere generasjoners auteurer - som Hirokazu Koreeda, som gjestet Film fra Sør i 2009. Vi er i dyp sorg over det som har skjedd der, og vi i Film fra Sør sender våre varmeste ord og kondolanser i denne vanskelige tiden.

Vi håper våre venner der er i sikkerhet, og vi setter vår lit til at det japanske folk, med hjelp fra resten av verden, så raskt som mulig klarer å komme seg ut av denne forferdelige situasjonen. At de blir i stand til å ta seg av sine døde, sine savnede og alle de som nå lever i en tilstand av frykt og usikkerhet.

Våre tanker går til alle som har mistet livet i tragedien.

Dersom du ønsker å gi din støtte til hjelpearbeidet i Japan anbefaler vi å gi ditt bidrag via Røde Kors.