close

Velkommen til Vegafestivalen!

Ønsker du en smakebit på hva Oslos første uavhengige film- og teaterscene kan tilby? Vegafestivalen 4. september byr på både utekino, teater og spennende debatt.

Av 29. aug 2015

Film fra Sør har lenge jobbet sammen med Arthaus og Kompani Camping for å etablere Oslos første uavhengige film- og teaterscene. Huset står langt fra klart, men vi ønsker å gi publikum et innblikk i hva slags innhold de kan oppleve på Vega Scene når det en gang står ferdig.

Vi ønsker derfor velkommen til den første utgaven av Vegafestivalen fredag 4. september!

I en klynge av film-, kunst-, arkitektur- og musikkmiljøer, midt mellom øst og vest i byen, håper vi å etablere Vega Scene - en ny uavhengig scene for film, teater og debatt. Vegafestivalen blir Vega Scenes første møte med publikum mens vi venter på vårt eget hus.

Årets festival er et endags-arrangement som skal vokse seg inn i Vega Scene og ut i nærmiljøet. Her kan du oppleve spennende kulturdebatt og unike film- og teateropplevelser utendørs i vakre Brenneriveien, på Grünerløkka i Oslo.

På festivalen kan du blant annet få med deg filmklassikeren Metropolis på stort lerret, med nyskrevet musikk av Brian Eno, Massive Attack, Portishead og Faithless. Det blir også urpremiere på Vega teaters Hausmann City, med blant annet Lars Vaular i en av rollene.

Følg eventet på facebook for nyheter - vi håper å se deg i Brenneriveien 4. september.

 Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Festivalen er støttet av Oslo kommune og Fritt Ord