close

Nye styremedlemmer

Stiftelsen Film fra Sør har fått tre nye styremedlemmer, og ønsker Cathrine Røssland og Rolf A. Vestvik velkommen til styret. 

Av 20. jun 2017

DE NYE STYREMEDLEMMENE:

 

Cath Røsseland

 

Cathrine Røsseland er kommunikasjonsrådgiver og foreleser med lang erfaring innenfor livsstilsbransjen. Hun driver firmaet Nye Tendenser AS og jobber med kunder som Oslo Design Fair, Live Nation og Sofi School of Fashion Industry. Tidligere arbeidet hun hos Geelmuyden-Kiese og Gambit, Hill&Knowlton. Cathrine foreleser i PR og Omdømmebygging i t tillegg til Trender og Trendanalyse. Hun er brennende opptatt av økologi og bærekraft, kunst og kultur, mote, film og musikk. Cathrine er utdannet kunstviter fra Universitetet i Oslo.

Rolf Vestvik headshot

 

Rolf A. Vestvik er partner i CONOW kompetansesenter for internasjonale relasjoner, og har gjennom hele sitt yrkesliv arbeidet med internasjonale spørsmål og utenrikspolitikk. Vestvik har også kommunikasjonsfaglig bakgrunn med vekt på politisk kommunikasjon, kampanjer og myndighetspåvirkning. Han har arbeidet som diplomat i den norske utenrikstjenesten, spesielt engasjert med Midtøsten, Balkan, nordiske spørsmål og bistand. Fra 2005-2014 var han samfunnssjef i Flyktninghjelpen, og han har også erfaring fra Stortinget som politisk rådgiver for SV, og som internasjonalt ansvarlig i tankesmien Agenda. Vestvik har hatt ulike verv innen internasjonal politikk, herunder nestleder i Norsk Utenrikspolitisk Institutts styre og Utenriksdepartementets sikkerhetspolitiske utvalg. 

 

Styret til Stiftelsen Film fra Sør består av: 

Styreleder Truls Kontny
Cathrine Røsseland
Synnøve Hørsdal
Rolf A. Vestvik
Tom Eilertsen

Vi takker Kari Marstein, Erik Giercksky og Lamisi Gurah Blackman som nå slutter for innsatsen.