close

Vil du være praktikant hos Film fra Sør-festivalen?

Film fra Sør-festivalen er Oslos største filmfestival med 25 000 publikummere og arrangeres for 27. gang 9. – 19. november 2017. Festivalen viser filmer og presenterer filmskapere fra Asia, Afrika og Latin-Amerika på Nordisk Film Kino og Filmens Hus.

Av 29. jun 2017

Vi søker en praktikant som kan delta i vårt festivalteam. Personen vil assistere program- og printkoordinator som har ansvaret for filmlogistikken på festivalen. Oppgaver vil for eksempel være å formidle påsynslenker, skaffe bilder og informasjon om programmets filmer, merking og testing av filmer i forkant av festivalen og frakt av filmer mellom de ulike visningsstedene i Oslo. Praktikantengasjementet er for deg som ønsker å involvere deg mer enn å stille som frivillig for festivalen.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi ser etter en person som er ryddig, strukturert og pålitelig. Du må kunne jobbe selvstendig samtidig som du er en medspiller i festivalteamet. Praktikanten må gjerne være nysgjerrig og trenger ikke ha filmfestivalbakgrunn, men det er en forutsetning at du interesserer deg for film og ønsker å få erfaring innen festivalfeltet.

Du må kunne kommunisere på norsk da stabsmøtene og annen intern kommunikasjon foregår på norsk. Du må ha førerkort og være komfortabel med å kjøre bil i Oslo.

Stillingen er ca. 40 %, og kan kombineres med annet arbeid/skole.

Oppstartsdato: 28. august

I festivalperioden 9. – 19. november vil arbeidsmengden være 80-100 % og praktikantene vil ha gratis inngang til alle visninger. Stillingen er ulønnet, men praktikantene mottar 8 000 kr (beløp under skatteplikt) for å dekke kostnader til lunsj/transport etc.

Stiftelsen Film fra Sør holder til i Filmens Hus i Kvadraturen, like ved Karl Johans gate, Oslo. Praktikantene vil disponere egen kontorplass med nødvendig PC-utstyr.

Interessert?
Send en kortfattet søknad hvor du forteller hvorfor du ønsker et praktikantopphold hos Film fra Sør-festivalen og hva du kan bidra med til heidi@filmfrasor.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Hver søknad blir vurdert fortløpende.
Siste søknadsfrist er 1. august 2017.