close

Film fra Sør på Verdens Kuleste Dag

Lørdag 2. september er det gratis aktivitetsdag for barn og unge på Akershus festning, og vi er selvsagt på plass med pop-up kino.

Av , foto: Jon Arne Berg 23. aug 2017

De aller fleste liker å gå på kino, og vi i Film fra Sør mener det er minst like viktig å bringe flotte filmopplevelser til barn og unge, så vel som voksne.

Vi er derfor utrolig glade for å være en del av Verdens Kuleste Dag på Akershus festning den 2. september. Da arrangerer vi teltkino med et kortfilmprogram som begynner hvert 20. minutt. Det blir med andre ord nok av sjanser til å få med seg filmene i løpet av dagen.

Og mens folk venter på film arrangerer vi filmquiz og buttonsverksted! 

Tid: 2. spetember kl. 11-16
Sted: Akershus festning

NB! Film fra Sør-teltet finner du like ved inngangen fra Kirkegata.

Sjekk ut mer av programmet til Verdens Kuleste Dag her 

Eller følg Facebook-eventen til Verdens Kuleste dag.  

Praktisk info

Verdens Kuleste Dag deler ut program i inngangen og alle barn får festivalarmbånd med plass til å skrive på en foresatts telefonnummer. Vi har matområde med sitteplasser. Det er lov til å ta med matpakke, men vi selger også mat og drikke. Vi har vannposter, men flaske må du ha med selv.

Om Verdens Kuleste Dag 

Det er Sparebankstiftelsen DNB som står bak Verdens Kuleste Dag, som i år blir arrangert for femte gang. Sparebankstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier i underkant av 10 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.