close

Tango på Løkka

Tradisjonen tro samarbeider vi med Deichmanske bibliotek, og snikstarter årets festival med gratis utekino den 29. september på Schous plass. Ta med varme klær, termos og gode venner – så sørger vi for resten!

Av 4. sep 2017

Gratis utekino på Schous plass i samarbeid med Deichmanske bibliotek, Grünerløkka er blitt en tradisjon – og denne gangen serverer vi deg historien om tango og to av dansens viktigste figurer.

På programmet står musikkdokumentaren Our Last Tango av German Kral, som med sine fantastiske tangosekvenser kan varme ethvert utekinopublikum. Filmen er ikke bare er en dokumentar om tango, men et nært, varmt og lidenskapelig portrett av selve livet.

Når: 29. september
Hvor: Schous Plass, utenfor Deichmanske Bibliotek
Tid: kl. 20-22, filmstart 20.30

Festivalsjef Alexandra Archetti Stølen fra Oslo World introduserer filmen. Før filmen blir det tangodans med Mariano Pignatiello og Siv Elin Pignatiello.

Tidligere på dagen arrangerer Deichmanske bibliotek kles- og bokbyttemarked som også er verdt å få med seg. I tillegg kan vi informere om at det vil bli mulig å kjøpe varm mat og drikke fra Food.Evolution og På Pinne. 

Følg arrangementet på Facebook her!

Om Our Last Tango

Maria Nieves og Juan Carlos Copes er tangohistoriens mest kjente par. Gjennom de 50 turbulente årene de danset sammen elsket og hatet de hverandre. De gikk gjennom flere smertefulle brudd, men de var alltid forent i sin lidenskap for tangoen, og sitt brennende ønske om å utvikle den videre. Til sist forlot Juan María for en yngre kvinne som han fikk to barn med, og det er gjennom nå 80 år gamle Marías øyne vi ser tilbake på alt de to delte og opplevde.

Land: Argentina/Italia/Tyskland
År: 2016
Spilletid: 85 min 
Aldersgrense: Tillatt for alle

Frivillig på Film fra Sør?

Før utekinoen holder vi infomøte for årets frivillige på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka. Møt opp kl. 18.30 og få informasjon om de ulike frivilliggruppene på årets festival og muligheten til å stille spørsmål. Infomøte er åpent for alle og helt uforpliktende.

Les mer og meld deg som frivillig her.