close

Vikariat som Markeds- og kommunikasjonssjef i Stiftelsen Film fra Sør

Vår markeds- og kommunikasjonssjef skal ut i permisjon medio juni, og vi søker derfor en til å styre markedsskuta, mens hun er borte. Stillingen innebærer lederansvar for all formidling tilknyttet alle stiftelsens aktiviteter: Film fra Sør-festivalen, Oslo Pix, Arabiske filmdager, Festivalkontoret og Sørfond. 

Av , foto: Johnny Vaet Nordskog 17. jan 2017

Vår markeds- og kommunikasjonssjef skal ut i permisjon medio juni, og vi søker derfor en til å styre markedsskuta og opprettholde vind i kommunikasjonsseilene mens hun er borte. Stillingen innebærer lederansvar for all formidling tilknyttet Stiftelsens aktiviteter: Film fra Sør-festivalen, Oslo Pix, Arabiske filmdager, Festivalkontoret og Sørfond. Stiftelsen har mange nye prosjekter, og vil derfor tilrettelegge for en lengre overlappsfase, hvor kandidaten vil jobbe i team med nåværende markeds- og kommunikasjonssjef.

Ansvarsområdene for stillingen vil blant annet være: 

  • Ansvarlig for markedsføringen av stiftelsen, nasjonalt og internasjonalt. Utarbeidelse og oppfølging av markedsplan, inkludert annonsering, trykksaker og markedsaktiviteter.  
  • Presseansvarlig for stiftelsen. Utarbeidelse og oppfølging av pressestrategi og publiseringsplan. Arbeidslederansvar for pressekoordinatoren som engasjeres i forbindelse med stiftelsens festivaler og aktiviteter.
  • Skaffe sponsorinntekter til stiftelsens festivaler. Ansvarlig for annonsesalg til kinolerret, samt programmagasiner, barteravtaler og markedsrelaterte sponsoravtaler.      
  • Oppfølging av markedsrelatert del i sponsor- og samarbeidspartneravtaler.
  • Arbeidsleder for webredaktøren som har ansvar for webside, nyhetsbrev og sosiale medier.
  • Arbeidsleder for magasinredaktør og fremdriften i produksjon av programmagasiner. 

Markeds- og kommunikasjonssjefen er en del av stiftelsens lederteam og rapporterer til daglig leder og kunstnerisk leder.

Ønskede kvalifikasjoner: 
- Kreativ og engasjert, evnen til å få mye ut av begrensede budsjetter
- Erfaring med sponsorarbeid
- Gode lederegenskaper
- Må både kunne planlegge og jobbe med overordnede strategier – og kunne gjennomføre,    delegere og lede andre
- Høy arbeidskapasitet
- Erfaring fra lignende presse- og markedsarbeid og interesse for filmfeltet
- Brenner for sosiale medier og har god innsikt i trender på dette feltet
- Erfaring med InDesign eller Photoshop er en stor fordel.


Stillingsprosent: 100 %
Tiltredelse: snarest / etter avtale
Varighet: Engasjementet avsluttes august 2018.
Arbeidssted: Filmens Hus, Dronningens gate 16, Oslo
Søknadsfrist: 31.01.2017
Søknader behandles fortløpende

Lønn etter avtale.

Søknad med CV og referanser sendes til daglig leder for Stiftelsen: susann@filmfrasor.no
For spørsmål om stillingen kontakt: Ida Johannessen, markeds- og kommunikasjonssjef, tlf. 94 48 47 25

 

Kort om Stiftelsen

Film fra Sør er en ideell stiftelse som siden 1991 har fokusert sitt arbeid rundt filmer og filmskapere fra Asia, Afrika og Latin-Amerika. Gjennom gode filmopplevelser, seminarer, internasjonale gjester og begivenheter i løpet av året er Stiftelsen Film fra Sør en viktig arena for kulturell utveksling. Stiftelsen står bak Film fra Sør-festivalen, som i år avvikles 9.-19. november. I 2016 opprettet Stiftelsen selskapet Festivalkontoret AS, som er pådriver for Oslo Pix i samarbeid med Nordisk Film Kino. Festivalkontoret har ansvaret for den praktiske avviklingen av Oslo Pix 8.-13. juni. Stiftelsen er også ansvarlig for festivalen Arabiske filmdager 30. mars – 2. april 2017. Utover dette viser vi filmer for omkring 30 000 skolebarn gjennom FN-sambandet og Den kulturelle skolesekken samt bidrar til filmproduksjon gjennom Sørfond.