close

Kulturnatt: Donnie Darko

Velkommen til utekino 14. september med Richard Kellys debut Donnie Darko (2001) og smakebiter fra årets Film fra Sør.

Av 27. aug 2018

I samarbeid med Vega, Arthaus og Lava Oslo arrangerer vi tradisjonen tro utekino under årets Kulturnatt. På programmet står den klassiske kultfilmen Donnie Darko som blir en introduksjon til hva du kan forvente når Vega Scene åpner dørene i november. Vi presenterer noen smakebiter på hva årets festival 8.-18. november har å by på.

Richard Kellys komplekse film fra 2001 er en fantastisk miks av sci-fi og eventyr i 80-talls stil så sett av kvelden, ta med deg gode venner, noe å sitte på og klær etter været. 

Dato: 14. september  
Tid: 20.00-23.00, 
Sted: Nedre Foss park 

Om filmen
I Richard Kelleys debutfilm fra 2001 følger vi Donnie gjennom 28 dager. Historien starter med at Donnie en natt får han besøk av en gigantisk kanin, som forteller at verden vil gå under om 28 dager, 6 timer, 42 minutter og 12 sekunder. Sammen bestemmer de seg for å redde universet fra apokalypsen. 

Klubb på Revolver
Hva er vel mer riktig enn å gå på klubb etter man har sett en film med et så legendarisk soundtrack? Etter filmen inviterer Revolver til klubb - i Donnie Darkos ånd - med forførende synthtoner, rungende bass, neonlys og visuals. Dørene åpner kl. 23.00! 

Arrangementet er i samarbeid mellom Vega, arthaus, Film fra Sør og Lava Oslo.