close

Kulinarisk kino: The Wandering Chef

Velkommen til en kulinarisk opplevelse i sør-koreansk ånd!

Av 15. sep 2019

Vi inviterer til visning av The Wandering Chef i Kulturkirken Jakob i samarbeid med Sør-Koreas ambassade, som serverer deilig bibimbap og andre koreanske overraskelser!

Dato: 14. november
Tid: 18.15-21.00
Sted: Kulturkirken Jakob

Vi lover en kveld for alle sanser – og også for hjertet – så møt opp sulten på god mat og film. Dørene åpner 18:15, og filmen starter klokken 19:00. Maten serveres før filmstart, og baren vil holde åpent under hele arrangementet.

Billetter: 249,- (149,- med festivalpass). Kjøp billetter til visningen her. 

Om filmen:

The Wandering Chef er en ode til familien og til koreansk matkultur, og handler om kokken Jiho Im. Jiho er en stor matkjendis i Korea og har vært kokk ved noen av landets ypperste restauranter, men dokumentaren går tettere på hans personlige historie. Vi følger ham på rastløs søken etter en mor han ble adoptert bort fra som liten, og ikke minst på utrettelig utkikk på skogens grønne skatter: helsebringende røtter, urter og planter. Filmen skildrer også hans nære vennskap med 88 år gamle Kim Soon-gyo, som han møter på en sine reiser i det koreanske fjellandskapet, og som blir en slags bestemor for Jiho.

Sør-Korea 2019 / Regi: Park Hye-Ryeong / Koreansk tale, engelsk tekst / 85 min