lør. 12.11
18:00 - 20:48
Klingenberg 1

Velkommen til Film fra Sørs åpningsfilm DECISION TO LEAVE med tilhørende etterfest på Vin Vin!

Park Chan-Wooks nye storverk åpner årets festival. Filmen tok med seg prisen for beste regi på filmfestivalen i Cannes tidligere i år, og ble kritikernes festivalfavoritt.

Følg Facebook-arrangementet her.

Praktisk info

  • Dørene åpner kl. 17.00.
  • Programmet starter kl. 18.00 på Klingenberg kino.
  • Etter filmen blir det åpningsfest på Vin Vin fra klokken 21.00.

Om filmen

Hae-jun er en erfaren etterforsker fra Busan som blir satt til å etterforske et mystisk dødsfall der en mann tilsynelatende har falt ned fra et fjell. Omstendighetene er uklare, og mannens kinesiske hustru Seo-rae innkalles til avhør som mistenkt i saken. Er det en tragisk ulykke, et selvmord eller et mord? Allerede i avhøret med Seo-rae merker etterforskeren en krypende attraksjon mot den mistenkte, og det som følger blir en filmatisk godtepose med en mystisk femme fatale i sentrum. Fort handler det ikke lenger om å løse saken for etterforskeren, men om å komme seg så tett innpå en kvinne han er hodestups forelsket i som mulig.

Åpningsfest på Vin Vin

Årets åpningsfest er på det nyåpnede utestedet og årets festivalbar, Vin Vin. Det vil bli servert mat og drikke på stedet, og alle som har kjøpt billett til hvilken som helst visning på Film fra Sørs åpningsdag er velkomne.

Adresse: Torggata 18

Inngang fra badstugata, vis-a-vis Tilt.

Relaterte arrangementer

Relaterte filmer