KJØP FESTIVALPASS HER - KUN 150STK!

Se så mange filmer du vil under årets festival.

Film fra Sør 2022 nærmer seg. I dag slipper vi alle de 150 festivalpassene på én gang! 

Pris for festivalpass er 1350 kr.

KJØP FESTIVALPASS HER

Passene gir deg fri tilgang til alle ordinære visninger. Når det er utsolgt for pass, vil det kun være mulig å kjøpe enkeltbilletter til 150 kr pr visning (studentpris 100 kr).

Årets åpningsfilm på Film fra Sør er DECISION TO LEAVE av Park Chan-wook.

 

Årets festivalpass kan fås både digitalt og fysisk. Festivalpass kjøpes på Nordisk Film Kino sine nettsider, ved å følge lenken øverst i denne artikkelen. 

Når du har kjøpt passet vil du få tilsendt et digitalt festivalpass, med en kode som brukes for å hente ut billetter. På Vega Scene må du i tillegg til koden bruke en PIN-kode for å hente ut billett.

All informasjon om hvordan du bruker festivalpasset vil du motta på e-post når du har kjøpt festivalpass. Bekreftelse på kjøp og koder kommer innen 24 timer etter kjøp.

Det fysiske festivalpasset kan hentes ut i billettskranken på Vega Scene fra 24. oktober. Husk å ta med kjøpskvittering! 

Festivalpasset er personlig og gir fri inngang til alle ordinære filmvisninger under festivalen, men billetter må løses ut i forkant av hver enkelt forestilling. Det tas forbehold om at forestillinger kan bli utsolgt, så det er lurt å være ute i god tid. Det er kun mulig å ta ut én billett per forestilling.

Har du festivalpass og ikke har mulighet til å dra på visningen ber vi om at du bytter inn billetten din. På den måten kan andre få gleden av å bruke plassen din. Mange av forestillingene våre vil bli utsolgt, og vi ønsker ikke at det står tomme seter på utsolgte visninger.

Hele festivalprogrammet slippes 28. oktober.