Årets Film fra Sør blir heldigital

Nå er det digitale programmet klart!

I år feirer Film fra Sør 30 år, og jubileet skulle etter planen markeres med over 90 filmer og nesten 250 kinovisninger. I lys av smitteverntiltakene som nå har trådt i kraft i Oslo må vi dessverre erkjenne at festivalen likevel ikke kan avholdes som planlagt.

Vi synes det er svært trist at Film fra Sør sitt 30-årsjubileum ikke blir arrangementet vi drømte om, selv om vi selvfølgelig er med på dugnaden for å holde smittetallene nede i byen vår.

Men festivalen er ikke avlyst. Den 30. utgaven av Film fra Sør vil fortsatt bli arrangert i den planlagte festivalperioden 26. november–6. desember – i digital versjon.

Vi vil tilby et stort utvalg av filmer som kan strømmes rett til din egen stue, og vi vil fortsatt ta deg med på reiser til Asia, Afrika og Latin-Amerika – vi vil gjøre alt vi kan for å gi dere den fulle Film fra Sør-opplevelsen. Den digitale Film fra Sør-festivalen vil være tilgjengelig i hele Norge, så uansett hvor i landet du befinner deg, kan du fortsatt være med på festival!

Oppdatert program for den digitale festivalen finner du på programsiden.

Rundt 70 av filmene som opprinnelig skulle vises i kinosal kan ses på den digitale plattformen, inkludert åpningsfilmen New Order og Gullbjørn-vinneren Det finnes ingen djevel. Den digitale festivalen åpner 26. november, og alle filmene vil være tilgjengelige frem til festivalens siste dag, 6. desember. Et utvalg av filmene vil være tilgjengelig til 15. desember.

Mer informasjon om den digitale festivalen finner du her.

[Artikkelen er oppdatert]