Informasjon

Digital festival

På vår nye, digitale festival kan du se Film fra Sør i din egen stue!

Årets Film fra Sør blir heldigital, og nærmere 70 av filmene som opprinnelig skulle vises i kinosal kan ses på den digitale plattformen. Den digitale festivalen åpner 26. november, og alle filmene vil være tilgjengelige frem til festivalens siste dag, 6. desember. Et utvalg av filmene vil være tilgjengelig til 15. desember.

Den digitale visningsplattformen finner du her.

VIKTIG INFO OM DEN DIGITALE FESTIVALEN:

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på i lenken over, kan du kontakte oss ved å trykke på det røde chatteikonet i høyre hjørne av nettsiden. Dette ikonet finner du også på den digitale plattformen. Du kan alternativt sende en e-post til [email protected].

Vi ønsker deg en god festivalopplevelse!

Program

Programmet for årets heldigitale utgave av Film fra Sør finner du på programsiden.

Sett sammen ditt eget festivalprogram

Du kan markere filmer i programmet med hjerte-symbolet og sette sammen ditt eget program som du finner under «Mine filmer».

NB: Du må opprette en bruker knyttet til din e-post for å lagre programmet.

Publikumsprisen

Film fra Sør er først og fremst en publikumsfestival - og vi vil vite hvilken film dere synes er best. Du kan være med og kåre publikumsfavoritten i jubileumsåret 2020, ved å gi poeng til alle filmene fra våre tre konkurranseprogram.

Du kan gi poeng til så mange filmer som du ønsker, og kan gi poeng flere ganger underveis i festivalen dersom du ønsker det. Du trenger ikke å ha sett alle filmene i programmet for å kunne stemme. Det er mulig å stemme på publikumsprisen til og med fredag 4. desember, og vinnerfilmen offentliggjøres lørdag 5. desember.

Alle som stemmer er med i trekningen av et års duo-medlemskap hos Astrup Fearnley Museet, et årsabonnement på Ny Tid og et festivalpass til Film fra Sør 2021. Kommer du utenbys fra spanderer vi to netter på vårt festivalhotell under festivalen!

Her kan du gi poeng til filmene du ser.

Billetter

Refusjon og bytte av billetter

Vi følger kinoenes retningslinjer for refusjon og bytte av billetter. Har du kjøpt billetter til kinovisninger som ble avlyst som følge av nedstengningen av kinoene i Oslo? Ta kontakt med det enkelte visningsstedet:

Vega Scene

Cinemateket

Nordisk Film Kino

Aldersgrenser

Alle filmer som vises digitalt under Film fra Sør har aldersgrenser. Disse er oppgitt i på våre programsider, samt på den digitale plattformen. For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se Medietilsynet.

Undertekster

Informasjon om hvilket språk filmene er tekstet på er oppgitt på den enkelte filmsiden på våre programsider, samt på den digitale plattformen.