Oslo kulturnatt: Nausicaä – Prinsessen fra Vindens Dal

Velkommen til Oslo kulturnatt fra Film fra Sør, Arthaus og Vega Scene! Kom og se Nausicaä – Prinsessen fra Vindens Dal helt gratis

Filmen vises på Vega Scene fredag 15. september klokken 15:00. 

Gratisbilletter hentes i billettluka på Vega Scene. Førstemann til mølla gjelder. Maks to billetter per person. 

Tusen år etter Syvdagersbrannen ødela sivilisasjonen, overlevde noen menneskegrupper i en verden redusert til et goldt radioaktivt ingenmannsland. Vindens dal er en fredelig oase, som ligger like i kanten av Den giftige skogen. Der hersker den modige prinsessen Nausicaä. En dag blir freden brått avbrutt når dalen invaderes. Nausicaäs kjærlighet for alt som lever leder henne ut i enorme farer.

Sjeldent har dette episke mesterverket vært mer aktuelt enn nå, og filmen står fortsatt frem som en av de beste Studio Ghibli filmene gjennom tidene.

Filmen vises med japansk tale og norske undertekster. 

OBS! Dersom du har en billett du ikke får brukt, gi gjerne beskjed til [email protected], så kan noen andre få gleden av den.

Oslo kulturnatt arrangeres av Kulturetaten, Oslo kommune i samarbeid med byens kultur-institusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv.

Under Oslo Kulturnatt finner du gratis arrangementer over hele Oslo, i sentrum, ut i bydelene og på Oslo kulturnatt-torg. Dette er en årlig mulighet til å bli kjent med det fantastiske kulturlivet Oslo har – ja, helt gratis.