Bli frivillig på Film fra Sør 2022!

Glad i film? Meld deg som frivillig til Film fra Sør i november!

Den 32. utgaven av Film fra Sør går av stabelen 12. - 20. november, og vi trenger engasjerte frivillige som har lyst til å bidra til å lage Oslos kuleste filmfestival med fokus på filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika.

Fyll ut dette skjemaet for å melde deg som frivillig. 

Påmeldingsfrist: 21. oktober

I påmeldingsskjemaet blir du bedt om å oppgi hvilke områder du er mest interessert i å jobbe med, og fortelle litt om motivasjonen din for å være frivillig. Vi ønsker å vite mer om deg og dine kunnskaper!

Obs! Du må ha fylt 18 år og kunne beherske både norsk engelsk for å være frivillig på Film fra Sør. Fortell oss gjerne om du kan andre relevante språk også. 

Har du spørsmål? Send en e-post til [email protected] 

Hvilke goder får jeg som frivillig?
Som frivillig får du verdifull arbeidserfaring og innsikt i hvordan en filmfestival drives, og du får møte mange spennende mennesker. Som frivillig får du 6 kuponger som byttes inn i billetter og du får i tillegg mulighet til “drop-in” på visninger med ledige seter. Alle frivillige inviteres også til kick-off i forkant av festivalen der vi vil dele ut t-skjorter, snakke om programmet og vise en film. Vi ønsker alle de frivillige velkommen på vår avslutningsfest og etter endt arbeid kan du få en arbeidsattest som dokumenterer din innsats.

Hva er ditt ansvar som frivillig på Film fra Sør?
Å være frivillig under Film fra Sør krever at du setter deg inn i nødvendig informasjon, møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til arbeidsøkten er over. Det er viktig å være blid og imøtekommende overfor vårt festivalpublikum, gjester og andre frivillige – som frivillig er du vårt ansikt utad. Ved å godta vilkårene for frivillig arbeid hos oss forplikter du deg til å møte opp på alle dine oppsatte timer med mindre noe annet er avtalt.

Tidsbruk
Frivillig-jobbene vil i all hovedsak foregå under festivalens datoer 11. - 21. november, men det vil være behov for noe hjelp under arrangement og med plakatering i dagene før festival. Det trengs også hjelp med nedrigg dagen etter festival. Det vil derfor være mulig å melde fra dersom du skulle ønske/ha mulighet til å være frivillig utenom festivaldatoene. Som frivillig forplikter du deg til å jobbe minst 15 timer.


Her er de forskjellige oppgavene du kan bidra med som frivillig:
Vi ønsker at dagene som frivillig skal være spennende og varierte for dere.
Som frivillig vil det være mye forskjellig du kan bidra med.Har du lyst til å være med på å gjøre årets Film fra Sør til en morsom, god og proff festival? Meld din deg på her!