Gratis utekino på Schous plass

Ta med deg teppe, termos og en varm venn!  I samarbeid med Deichmanske på Grünerløkka setter vi opp et gledelig gjensyn med  "Jorden Salt" av Juliano Ribeiro Salgado og Wim Wenders. Vi tror at et lerret under åpen himmel vil skape en uforglemmelig ramme for en film som er en hyllest til den verdenskjente fotografen Sebastião Salgado.

Kulinarisk kino i Kulturkirken

Glem alt om film og popcorn! Velkommen til kulinarisk kino. I samarbeid med Piscoteket tar Film fra Sør deg med på en visuell og smakfull reise gjennom Perus gastronomiske landskap i Jakobskirken.

Velkommen til Vegafestivalen!

Ønsker du en smakebit på hva Oslos første uavhengige film- og teaterscene kan tilby? Vegafestivalen 4. september byr på både utekino, teater og spennende debatt.


MIN Film fra Sør: Geir Kamsvåg

Vi feirer at årets festival 8. - 18. oktober er nummer 25 med en serie artikler under vignetten «MIN Film fra Sør», hvor kulturpersonligheter i alskens sjangrer forteller om sine beste festivaløyeblikk. Stafettpinnen denne gangen går til Geir Kamsvåg fra Cinema!

Møt oss på Mela 14.-16. august

Lyder, smaker, kunst og kultur fra alle verdenshjørner møtes på Rådhusplassen i Oslo. Der skal vi også være! Kom innom for en smugtitt på programmet og få muligheten til å vinne klippekort til årets Film Fra Sør-festival!


Påmelding frivillige 2015

For den 25. utgaven av Film fra Sør festivalen trenger vi 90 engasjerte mennesker som har lyst til å være med og bidra. Uten de frivillige stopper festivalen opp, og vi er evig takknemlige for alle som vil være med! Her kan du lese om årets frivilliggrupper, hva vi forventer og hvilke goder du får. Nederst finner du påmeldingsskjemaet. Frist for påmelding er 31. august. Alle er invitert til infomøte og filmvisning 31. august kl. 17 på Cinemateket.

Vinn billetter til spillefilmen Kikis budservice!

Kikis budservice er tilbake – bli med heksen Kiki og katten Jiji på eventyr! Vinn billetter til denne nye filmatiseringen av den japanske klassikeren!


Vi avduker årets festivalprofil!

Nå klarer vi ikke å holde pusten lenger, kjære publikummere! Vi MÅ dele Film fra Sør-profilen for 2015 med dere! 

MIN Film fra Sør: Inger Merete Hobbelstad

Vi feirer at årets festival 8. - 18. oktober er nummer 25 med en serie artikler under vignetten «MIN Film fra Sør», hvor kulturpersonligheter i alskens sjangrer forteller om sine beste festivaløyeblikk. Stafettpinnen denne gangen går til Inger Merete Hobbelstad fra Dagbladet!

 


Øyakino: Sweet Micky for President

Møt Ghetto Supastar a.k.a. Pras, når han tar turen til Oslo for å presentere den europeiske premieren på den rykende ferske dokumentaren SWEET MICKY FOR PRESIDENT. Arrangementet er et samarbeid mellom Film fra Sør, Oslo World Music Festival, Nordisk Film Kino og Øyafestivalen.

Netflix fra Sør

Årets Film fra Sør går av stabelen 8. - 18. oktober, og blir den 25. festivalen i rekken. Ikke verst! Grovt regnet har vi vist 2000 filmer fra fjerne strøk i løpet av disse årene med iherdig filmformidling. Men hvor mange av disse filmene ligger egentlig på Netflix?


Pangstart på Mangapolis EpiCon under Oslo Comics Expo

Forhåndslanseringen av Mangapolis EpiCon med tre gratisvisninger av anime på Ringen Kino under Oslo Comics Expo var en suksess. Vår animeekspert Lars Hemmingby gir en statusrapport fra arrangementet. 

Gratis animevisninger på Ringen

Mangapolis skifter navn til Mangapolis EpiCon, og en ny to-dagers fantasy convention åpner dørene under Film fra Sør-festivalen. Vi gleder oss veldig og varmer derfor opp med tre gratis animéfilmer under Oslo Comics Expo 11-13. juni.


Flere nyheter i nyhetsarkivet »
TEASER 2015


NYHETSBREV
 

Mangapolis


Partnere og støttegivere
Facebook