Gjør deg klar for en ny og sjarmerende dose kinesisk monsterjakt! Monster Hunt 2 tar opp tråden fra førstefilmen – det er fortsatt ufred i monstrenes verden. Sjarmtrollet Wuba har rettmessig krav på monstertronen, men når en ny hersker tar makten med ønske om å kvitte seg med arvingen, må han nok en gang flykte til menneskenes verden. Der tas han under vingene til gambleren Tu Sigu (spilt av superstjerna Tony Leung Chiu Wai fra mange av Wong Kar-wais filmer).

Både Tu og Wubas menneskeforeldre, monsterjegerne Xiaolan og Tuanyin, må ta i bruk alt de har av mot, list og lure triks for å slippe unna Wubas forfølgere. Og blant dem finnes både mennesker og monstre. Med energiske actionscener, bløt humor og sømløs bruk av spesialeffekter er dette en verdig oppfølger til suksessen Monster Hunt, og flere kritikere mener den er vel så bra som originalen. CFO

Raman Hui (f. 1963) er en regissør og animatør. Etter endt utdanning flyttet han til Canada, hvor han etter hvert fikk lage flere kortfilmer for Dreamworks Animation. Hui har arbeidet med animasjon og design på filmer som Antz og Shrek-serien. Monster Hunt var hans første film som regissør.

Originaltittel Zhuo yao ji 2

År 2018

Regissør Raman Hui

Manusforfatter Sunny Chan, Jack Ng

Fotograf Anthony Pun

Produsent William Kong, Doris Tse, Chung Man Yee

Med Tony Chiu-wai Leung, Bai Baihe, Jong Boran, Li Yuchun

Produksjonsselskap Edko Films, Quidam Studios

Spilletid 1t 50m

Format DCP

Aldersgrense 9