Brasilianske Hard Labor klar for Nye Horisonter

Favoritt fra det prestisjetunge Un Certain Regard programmet i Cannes 2011 er klar for Film fra Sør festivalen.

Debutantene Juliana Rojas og Marco Dutro gjorde inntrykk med horror-light dramaet Hard Labor i det prestisjetunge Un Certain Regard programmet i Cannes 2011. Dette er en av filmene som spesielt ble trukket fram fra Cannes av Aftenpostens filmkritiker Kjetil Lismoen. Nå er den klar for en plass i Film fra Sør festivalens seksjon for 1.- 2.gangs regissører: Nye Horisonter.
"I denne viktige seksjonen er vi på jakt etter nye talenter fra de 3 kontinenter," sier kunstnerisk leder i Film fra Sør Lasse Skagen. ”Første og andre film definerer ofte det videre utviklingsforløpet i en regissørs filmkarriere, og i Hard Labor ser jeg talenter vi kommer til å se mer av i årene som kommer. Derfor er det gøy å presentere den for årets festivalpublikum”.
Når ektemann Otavio på 50+ brått mister jobben, og hans kone Helena realiserer sin gamle drøm om å åpne en egen kolonialbutikk, får de to begivenheter en overraskende og ubehagelig betydning for hverandre. Å være etablert i beste middelklasse og miste jobben, kan få selv den sterkeste vegg til å sprekke..spørsmålet er hva man finner bak veggen.