Gaia Spesialvisning

Billetter til arrangementet finner du her.

Film fra Sør ønsker velkommen til en helt spesiell visning av miljøskrekkfilmen Gaia 16. november. Filmen er både skremmende, mystisk og vakker. Framtiden i våre hender vil holde en innledning før visningen.

Billettpris: 170 kr
Filmstart kl. 19:00
Dørene åpner kl. 18:00
Aldersgrense: 15 år

Om filmen

Sørafrikanske Gaia er et friskt pust i den enda friskere sjangeren økologisk skrekk. Den er vakker, dystopisk og forstyrrende – og den har noen scener som tankene dine garantert vil gli tilbake til på fremtidige skogsturer.

Vi møter skogvokterne Gabi og Winston, som er på et rutineoppdrag i den dype urskogen i Sør-Afrika. Ting tar raskt en mørk vending for skogvokterne, og Gabi havner hos dommedagsdyrkeren Barend og sønnen Stefan. De to lever i en post-apokalyptisk virkelighet i skogen, i et noe merkelig samspill med naturen. Men det blir fort tydelig at det finnes større farer i området enn to avhoppere fra samfunnet.

Gaia sentrerer seg rundt få personer på et veldig avgrenset område, som gir den en tidvis klaustrofobisk følelse. Filmen er like vakker som den er ubehagelig og serverer en helt tydelig kommentar til vår tids største globale krise.

Relaterte arrangementer

Relaterte filmer