ÅRETS FESTIVALPROGRAM ER UTE

Hele festivalprogrammet til Film fra Sør 2022 er endelig ute.

Nå kan vi endelig slippe årets festivalprogram. Den 32. utgave av Oslos eldste filmfestival Film fra Sør går av stabelen 12. november til 20. november og festivalprogrammet byr på hele 70 filmer fra tre kontinenter i tillegg til mange spennende arrangementer, fester og gjester.

SE HELE FESTIVALPROGRAMMET HER

Billetter til visningene kan du kjøpe på Nordisk Film Kino sine nettsider og Vega Scenes nettsider eller i skranken på visningstedene.

Du kan også fortsatt kjøpe festivalpass. Pris for festivalpass er 1350 kr og passene gir deg fri tilgang til alle ordinære visninger. Enkeltbilletter selges til 150 kr pr visning (studentpris 100 kr).

KJØP FESTIVALPASS HER

Med festivalpass kan du se så mange filmer du vil på alle festivalens visningssider, med unntak av arrangementene på Cosmopolite der du kan kjøpe billetter til rabattert pris. 

Filmkritikernes favoritt på årets filmfestival i Cannes åpner årets festival

Festivalen åpner med Park Chan-wooks nye storverk og årets vinner av beste regi under Cannes filmfestival, DECISION TO LEAVE. Filmen vises for første gang lørdag 12.november på Klingenberg kino kl.18:00. 

Etter filmen blir det etterfest på årets festivalbar, Vin Vin fra klokken 21.30.

Det kritiske rom: Fotball-VM i Qatar

Søndag 20. november kl.17:30 på Vika 2 blir det både visning av THE WORKERS CUP og en paneldiskusjon om Fotball-VM i Qatar. 

Det kritiske rom er vårt forum for debatt og samtale. Vi inviterer spennende gjester fra inn- og utland til diskusjon rundt temaer som belyses i både dokumentarer og fiksjonsfilmer. På agenda er blant annet THE WORKERS CUP og Fotball-VM i Qatar.

Årets VM er en av tidenes mest omdiskuterte sportsarrangementer. Høy dødstall blant de utallige migrantarbeiderne som har bygget VM-stadionene samt arrestasjoner av en rekke journalister som har avdekket de umenneskelige forholdene blant arbeiderne er noe av kontroversen rundt årets VM.

Festivalen avsluttes med film og konsert

Lørdag 19. november avsluttes festivalen med prisutdeling, visning av Lido Pimientas LIDO TV og konsert med THE TURBANS på  Cosmopolite Scene.

Vi viser to ferske episoder av Lido Pimienta sin elleville nye TV-Serie LIDO TV, som fikk sin verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto tidligere i år. Etter årets prisutdeling vises de to episodene "Feminism" og "Hate", etterfulgt av konsert med THE TURBANS.

Praktisk info:
Ordinær pris for hele kvelden er 330 Kr. For publikummere med festivalpass koster arrangementet 175 Kr. Alle som kjøper billett med festivalpass må fremvise digitalt eller fysisk festivalpass i dørene på Cosmopolite Scene.

LES MER OM ARRANGEMENTET OG KJØP BILLETTER PÅ COSMOPOLITES HJEMMESIDER