Festivalprogrammet er sluppet!

Programmet til Film fra Sør 2020 er ute, og billettsalget er i gang!

Hele programmet finner du her.

Årets program består av over 90 filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika, et skattekammer av klassikere, samt en rekke politiske debatter og arrangementer. Film fra Sør 2020 finner sted 26. november–6. desember på visningsstedene Vega Scene, Vika kino og Cinemateket.

New Order

Årets åpningsfilm, Michel Francos New Order.

I år har vi dessverre ikke mulighet til å tilby festivalpass, kun enkeltbilletter til visninger og arrangementer. Praktisk informasjon knyttet til billettkjøp og smittevernrutiner ved visningsstedene finner du her.

Det er viktig for oss å kunne garantere en trygg og smittefri festival. For de som likevel ikke kan eller ikke ønsker å dra på kino i festivalperioden, men gjerne vil få med seg Film fra Sør, har vi i år opprettet en digital plattform som gir deg muligheten til å strømme festivalens filmer rett til din egen stue. Her kan du oppleve mange av filmene som vises under årets Film fra Sør, i tillegg til eksklusive titler som kun kan ses på den digitale festivalen. Den digitale festivalen åpner den 15. november, og varer til den 15. desember.

Du finner alle filmene som kan ses på den digitale plattformen i seksjonen Digital festival.

Det er bare å begynne å planlegge årets festivalløype. Vi gleder oss til å ønske velkommen til en praktfull og smittefri jubileumsutgave av Film fra Sør!