Lyst til å se masse film under Film fra Sør?

Slik fungerer årets klippekort.

Årets festival byr på et hav av spennende filmer, og vi vet at mange gleder seg til å få med seg så mange som mulig. Derfor tilbyr vi klippekort, som lar deg se en stor mengde filmer til betydelig redusert pris.

Klippekortene kan kjøpes fra og med vårt billettslipp 28. oktober fra kl 16.00.

Vi tilbyr to varianter av klippekortet:
10 klipp til 1050 kr (30% rabatt per billett)
20 klipp til 1500 kr (50% rabatt per billett)

I motsetning til festivalpass er ikke klippekortene knyttet til én person, noe som betyr at du kan ta ut billetter til både deg selv og en venn – eller hele familien – med samme klippekort.

Vi vet at mange savner festivalpass, men pandemien har vært en stor belastning både for festivalen og kinoene, og selv om vi nå gradvis går tilbake til normalen gjør det dessverre at verken vi eller kinoene mulighet til å tilby festivalpass i år. Dette er det økonomiske og praktiske årsaker til. Vi håper at våre kjære publikummere har forståelse for dette.

Slik fungerer klippekortet:

Klippekortet gjelder ikke for visningene av Happy Hour og Exterminate All the Brutes, samt visninger i Kulturkirken Jakob.

Group Discounts

Klippekortet er også nyttig for bedrifter og andre som ønsker å dra på kino i større grupper. Vi tilbyr i utgangspunktet en grupperabatt på 20% dersom man kjøper ut mer enn 10 billetter til en visning. I slike tilfeller anbefaler vi klippekortet, for en langt mer gunstig rabatt!

Kos deg på festival!