søn. 13.11
15:15 - 17:26
Vega 1
man. 14.11
17:00 - 19:11
Vika 3

Lee Jung-jae (Squid Game) både regisserer og spiller hovedrollen i denne vanvittig spennende spionthrilleren satt til Sør-Korea på starten av 1980-tallet.

Spenn setebeltene og trekk pusten, for det går unna i et forrykende tempo i Squid Game-stjernen Lee Jung-jaes utrolig underholdende debutfilm som regissør. Filmen ble vist under Midnight Screenings-seksjonen på årets filmfestival i Cannes. Han har med seg et stjernelag med sørkoreanske skuespillere, og spiller selv hovedrollen som Park Pyong-ho, den fryktede sjefen for Sør-Koreas internasjonale etterretningstjeneste. Det er starten av 1980-tallet, militærdiktaturet i landet er på høyden, men oppviglere fra nabolandet i nord truer. Når både Park og hans store rival, sjefen for etterretningens innenriksavdeling, Kim Jung-do (Jung Woo-sung), får ferten av en nordkoreansk spion med kontakter langt inn i begge organisasjoner begynner et kappløp med tiden for å eliminere alle potensielle muldvarper. I ytterste konsekvens kan landets presidents liv stå i fare.

Med frenetisk klipperytme, voldsomt tempo og imponerende actionscener er dette en sjangerfilm av ypperste klasse og et must for alle som setter pris på en god actionthriller.

Jon Sæter

Regissør

Lee Jung-Jae (f. 1975) er en stor stjerne i hjemlandet Sør-Korea, både som skuespiller og modell. Han ble for alvor kjent for et internasjonalt publikum for hovedrollen i kassasuksessen Squid Game (2021). For rollen vant han en Emmy for beste mannlige hovedrolle i en dramaserie, som første asiatiske mann noen gang. Hunt er hans debut som regissør.

Denne filmen inngår i

K-FILM

Originaltittel 헌트 (Heon-teu)

Land Sør-Korea

År 2022

Regissør Lee Jung-jae

Manusforfatter Jo Seung-hee

Fotograf Lee Mo-gae

Produsent Seon Kwon-hwang, Lee Jung-jae, Kim Eugene

Med Lee Jung-jae, Jung Woo-sung, Heo Sung-tae, Jeon Hye-jin.

Distribusjon NonStop Entertainment

Spilletid 2t 11m

Språk Koreansk

Undertekst Engelsk

Sjanger Action, Spenning

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Hva med disse filmene?