Oslo Student-TV med fokus på Film fra Sør

Årets Film fra Sør-festival har vært en stor suksess både i innhold og besøk. Film fra Sør befester ytterligere sin posisjon som Oslos største - og sannsynligvis viktigste - filmfestival. "The smallest red carpet, but the biggest heart" er en beskrivelse av festivalen som vi kan leve godt med videre. Se Oslo Student-TVs dekning av Film fra Sør-festivalen 2011.

Oslo Student-TV har satt fokus på årets spennende festivalfilmer, gjestene og ikke minst Film fra Sør som en vei til økt kunnskap, mellommenneskelig forståelse og toleranse på tvers av kultur og geografi i sin dekning av festivalen. Se OSTV "Fokus på Film fra Sør" fra festivalåpningen, med intervju av blant andre regissør Eric Khoo her.

Den andre delen av OSTVs fokus på Film fra Sør, presenteres slik: "...ta del i den flotte avslutningsseremonien og prisutdelingen og se hvilke av årets mange kvalitetsfilmer, med fokus på menneskelige relasjoner og følelser, som får æren av å motta en av festivalens fire priser: Publikumsprisen, Fipresci-prisen, Dok:Sør prisen og hovedprisen, selveste Sølvspeilet. Du får også kjenne den deilige rytmen av afrikanske trommer og brasiliansk bossanova." Se innslaget her.

Vi i Film fra Sør benytter også sjansen til å gratulere regissør Pablo Giorgelli og teamet bak vår egen vinnerfilm Las Acasias, med den nyvunne Cinema Extraordinaire-prisen under Bergen Internasjonale Filmfestival.