26. nov. - 06. des.
Digital Festival
Tilgjengelig fra 26. nov.

Denne filmen vises på vår digitale festival.

Cabra er en rebelsk tenåring som bor sammen med sin mor i Quebrada, en landsby på grensen mellom Bolivia og Argentina. Han drømmer om å bli en profesjonell Malambo-danser, og øver til det store årlige karnevalet der han skal opptre på hovedscenen og kjempe i det lokale Malambo-mesterskapet. Midt i forberedelsene dukker plutselig den fraværende og turbulente faren opp. Faren som har fått uventet permisjon fra fengselet, tar Cabra og moren med på en roadtrip og ber dem om hjelp til å ordne noen ærend, hvilket byr på problemer. Kommer Cabra til å rekke tilbake til sitt livs viktigste dans?

Martin López Lacci, med bakgrunn som profesjonell danser, imponerer i sin skuespillerdebut som Cabra. Med et intenst, men ugjennomtrengelig blikk, leverer han et overbevisende og sårt portrett av den unge mannen som slites mellom moren, faren og lidenskapen til dansen.

Per Eirik Gilsvik

Regissør Juan Pablo Félix introduserer filmen via video.

Regissør

Juan Pablo Félix (f. 1983) er en argentinsk regissør, produsent og manusforfatter, uteksaminert fra ENERC – den nasjonale filmskolen i Buenos Aires. Juan Pablo Félix har fra tv og reklame, hans debutfilm Karnawal har mottatt støtte fra Sørfond, og hadde premiere under Toulouse Latin America Film Festival våren 2020.

Denne filmen inngår i

Nye Stemmer Sørfond Publikumsprisen

Land Argentina, Brasil, Chile, Mexico, Bolivia, Norge

År 2020

Regissør Juan Pablo Félix

Manusforfatter Juan Pablo Félix

Fotograf Ramiro Civita

Produsent Joceline Hernandez

Med Alfredo Castro, Diego Cremonesi, Mónica Lairana, Martin Lopez Lacci

Spilletid 1t 37m

Språk Spansk

Undertekst Engelsk

Sjanger Drama

Format DCP

Aldersgrense 12

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Relaterte gjester

Hva med disse filmene?