fre. 12.11
20:30 - 22:16
Vega 1
lør. 13.11
20:45 - 22:31
Vika 2
ons. 17.11
21:00 - 22:46
Vega 1

Godt forankret i asiatisk horror-tradisjon er The Night Shift en antologifilm med fem historier, alle satt til det samme mystiske og muligens hjemsøkte leilighetskomplekset med en hemmelig fortid.

En tegneserieskaper drar til bygningen for å få inspirasjon til et nytt verk han holder på med. Han treffet stedets vaktmester, som kan fortelle skumle historier om tidligere beboere og deres skjebner. Jo flere historier han får høre, jo mer fascinert blir han av det mytiske bygget.

Dette er arketypisk asiatisk horror. Vi snakker skumle barn, vått hår og spøkelser. En nydelig guffen film med effektive skremsler og variert horror i de forskjellige historiene.

The Night Shift er en perfekt film for deg som bare vil bli litt skremt. Det er alltid trygt nok til at skrekken ikke tar helt overhånd, men allikevel nifst nok til at pulsen stiger litt. I mørke novemberdager er The Night Shift en perfekt film for å gi kalde gys nedover ryggen, uten at reisen hjem etterpå blir ødelagt.

Filmen vises i samarbeid med Ramaskrik filmfestival.

Alexander Svanåsbakken

Regissør

Jo Ba-reun (f.1989) er en sør-koreansk regissør og manusforfatter. I tillegg til The Night Shift har han også laget Slate (2021) og Gang (2020).

Denne filmen inngår i

Thrills & Chills

Originaltittel グロテスクマンション

Land Sør-Korea

År 2021

Regissør Jo Ba-Reun

Med Seo Hyun-woo, Bo-ra Kim, Hong-pa Kim, Jae-hwa Kim, Sung Joon Park, Park So-jin

Spilletid 1t 46m

Språk Koreansk

Undertekst Engelsk

Sjanger Spenning

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Hva med disse filmene?