lør. 12.11
20:15 - 22:20
Vika 1
tir. 15.11
18:15 - 20:20
Vika 3
fre. 18.11
15:45 - 17:50
Vika 3

En ung kvinne trekkes dypere og dypere inn i en kriminell gjeng når hun prøver å finne ut hva som har skjedd med sin forsvunne søster.

Sarita bor sammen med bestemoren og søsteren Bea i Guatemala City. Bea har en tendens til å date kriminelle menn, og når hun én dag forsvinner, frykter Sarita det verste. For å finne søsteren reiser hun til kystbyen Puerto Barrios for å infiltrere en ungdomsgjeng ekskjæresten til Bea er med i.

Sarita risikerer livet for å bli med i gjengen, og etter hvert kommer hun tettere på og blir venner med Beas kriminelle eks. I sin søken etter svar på hva som hendte med søsteren forstår hun at sannheten er mer komplisert enn hun kunne ha forestilt seg.

Regissør

Justin Lerner er en amerikansk filmskaper. Han tok sin bachelorgrad på Cornell University i teater, og har senere tatt en MFA i regi på UCLA. Lerner har laget tre spillefilmer så langt. Girlfriend, som hadde premiere på filmfestivalen Toronto i 2010, The Automatic Hate som ble vist på SXSW i 2015, og Cadejo Blanco (2021), som er laget i Guatemala hvor han bor og underviser i film.

Denne filmen inngår i

HORISONTER

Originaltittel Cadejo Blanco

Land Guatemala, USA, Mexico

År 2021

Regissør Justin Lerner

Manusforfatter Justin Lerner

Fotograf Roman Kasseroller

Produsent Mauricio Escobar, Ryan Friedkin, Jack Patrick Hurley, Justin Lerner,

Med Karen Martínez, Rudy Rodriguez, Pamela Martínez, Brandon López, Juan Pablo Olyslager.

Produksjonsselskap La Danta Films, The Orange Company

Spilletid 2t 5m

Språk Spansk

Undertekst Engelsk

Sjanger Drama

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Relaterte gjester

Hva med disse filmene?