tor. 17.11
20:45 - 22:33
Vika 3
fre. 18.11
20:45 - 22:28
Vika 2

En ung jentes intense trang til å bli tatt på alvor.

Camila Comes Out Tonight, Nasjonalmuseet, 15. NOV kl. 18.00: Dersom du har festivalpass kan du reservere plass på denne forestilling ved å registrere deg på denne lenken. Husk å ta med det fysiske eller digitale festivalpasset på visningen.

Når bestemoren til Camila blir alvorlig syk, flytter familien til Buenos Aires. Camila blir nødt til å bytte skole og forlate vennene sine. Skolebyttet er spesielt vanskelig ettersom hun går fra en liberal offentlig skole til en konservativ privatskole. Her er det andre regler som gjelder, men Camila er ikke så interessert i å følge disse reglene. Hun er sta, har sterke meninger og utfordrer stadig status quo. Samtidig oppstår det et komplisert forhold mellom Camila og klassekameraten Clara som har en hemmelighet.

Dette er en film om en ung jentes turbulente reise gjennom ungdomsårene, hennes intense trang til å ta makt over egen kropp og å bli hørt. Filmen fortelles med en behagelig kinematografi, der hverdagslige øyeblikk romantiseres. Nydelig lys-bruk med duse farger skaper herlige scener og øyeblikk. Karakterene står frem og man merker spesielt den gode kjemien mellom skuespillerne.

Bassa Dulo

15. NOV – Introduksjon, Skeiv Verden

Visningen av CAMILA COMES OUT TONIGHT tirs. 15. NOV kl. 18.00 på Nasjonalmuseet introduseres av Lucas Casanova og Bassel Hatoum fra Skeiv Verden.

17. NOV – Introduksjon, Mirko Stopar

Visningen av CAMILA COMES OUT TONIGHT tors. 17. NOV kl. 20.45 i Vika 3 introduseres av Mirko Stopar.

Regissør

Inés Maria Barrionuevo er en argentinsk filmregissør og manusforfatter. Hun debuterte som spillefilmregissør med Atlántida, en «coming-of-age»-film som også ble vist på filmfestivalen i Berlin i 2014. Andre av hennes kjente filmer er Lxs Chxcas de las motitos (2020) og Julia y el Zorro (2018).

Denne filmen inngår i

HORISONTER

Originaltittel Camila saldrá esta noche

Land Argentina

År 2021

Regissør Inés Maria Barrionuevo

Manusforfatter André Aloi, Inés Maria Barrionuevo

Fotograf Constanza Sandoval

Produsent Sebastian Aloi, Martin Bullrich, Luis Bustante

Med Nina Dziembrowski, Adrian Ferrer, Guillermo Pfening

Produksjonsselskap Aeroplane Cine, Gale Cine

Distribusjon Latido

Spilletid 1t 43m

Språk Spansk, Engelsk

Undertekst Engelsk

Sjanger Drama

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Hva med disse filmene?