man. 14.11
21:00 - 22:27
Vega 2
tir. 15.11
21:15 - 22:42
Vika 2
lør. 19.11
16:15 - 17:42
Vika 4

En paranoid far på helgetur med sine to voksne døtre dras med på en ukomfortabel redningsaksjon.

Ricardo tar med seg sine to voksne døtre til huset der han selv vokste opp i sør-Chile, men den fredelige helgen deres tar en brå vending før de i det hele tatt er fremme. På båtturen bort støter de på tre lokale fiskere i en synkende båt. På tross av ropene om hjelp ignorerer Ricardo dem, da han mener de ser tvilsomme ut, et valg eldstedatteren Teresita åpent bebreider ham for. Da stemningen forblir dårlig drar de tre igjen ut i seilbåten for å lete etter fiskerne, men da de når frem er det kun to menn igjen. Under press fra døtrene går Ricardo med på å lete etter den savnede fiskeren. Han mistenker likevel at noe annet er på ferde, spesielt med tanke på den store, blodige posen de to fremmede har med seg.

Immersion er like mye en tragedie, frambrakt av mistillit og motvilje på tvers av klasseskiller, som den er en klassisk thriller. Den profilerte skuespilleren Alfredo Castro står i spissen for et lite, men sterkt, ensemble som bringer filmens manus til live med beundringsverdig intensitet.

Jenny Lund

Regissør

Nicolás Postiglione (f. 1985) er en chilensk regissør, manusforfatter og klipper. Han studerte film ved ARCIS-universitetet i 2007 og har siden arbeidet i bransjen. Immersion er hans første spillefilm og ble nominert til beste regidebut ved Miami Film Festival og Tallinn Black Nights Film Festival.

Denne filmen inngår i

Nye stemmer PUBLIKUMSPRISEN

Originaltittel Inmersión

Land Chile, Mexico

År 2021

Regissør Nicolás Postiglione

Manusforfatter Agustin Toscano, Moisés Sepulveda, Nicolás Postiglione

Fotograf Sergio Armstrong

Produsent Moisés Sepulveda, Francisco Hervé, Isabel Orellana Guarello, Nicolás San Martín, Alejandro Wise, Juan Bernardo González, Arturo Pereyra

Med Alfredo Castro, Consuelo Carreño, Michael Silva, Mariela Mignot, Alex Quevedo

Produksjonsselskap Juntos Films

Distribusjon Latido Films

Spilletid 1t 27m

Språk Spansk

Undertekst Engelsk

Sjanger Spenning

Format DCP

Aldersgrense 12

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Hva med disse filmene?