lør. 19.11
19:00 - 22:40
Cosmopolite Scene

Årets avslutningsseremoni blir på Cosmopolite med konsert ved The Turbans og sniktitt på Lido Pimientas TV-serie, Lido TV.

Pophybrid, afro-futuristisk opprører, global artist, og nå den kreative skaperen av den eksentriske og satiredrevne TV-Serien Lido TV. Vi viser kanadisk-colombianske Lido Pimienta med to ferske episoder av hennes elleville nye TV-Serie, som fikk sin verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto tidligere i år.

Fra TV-serien har vi plukket ut episodene FEMINISM og HATE, som får æren av å spisse festivalens offisielle avslutningsdag og prisseremoni på Cosmopolite. Fra sitt fargerike og spesialdekorerte studio, med hjelp av sine supersøte studiovenner, blir vi med på Pimientas harselas med, og skarpe blikk på, rasisme, nett-trolling og macho-dusteri på den colombianske DJ-scenen.

Lasse Skagen

19. NOV – Festivalavslutning

Visningen av LIDO TV 19. NOV. gjøres i samarbeid med Cosmopolite. Kvelden starter med Film fra Sørs avslutningsseremoni. Etter det vises episodene FEMINISM og HATE fra LIDO TV. Kveldens avsluttes med konsert ved The Turbans.

Les mer om arrangementet her.

Regissør

Maya Annik Bedward er en kanadisk regissør og produsent som jobber både innen film og fjernsyn. Etter å ha bodd i Brasil og Storbritannia, dro Maya tilbake til Toronto og ble medgründer av Third Culture Media. Hun er også kjent for The foreigner (2014), The Haircut (2018) og Why We Fight (2021). Alicia K. Harris er en kanadisk film regissør og manusforfatter. Hun fikk kritisk anerkjennelse for kortfilmen Pick (2019), som vant Canadian Screen Award i 2020.

Denne filmen inngår i

AVSLUTNINGSSEREMONI

Originaltittel Lido TV

Land Canada

År 2022

Regissør Lido Pimienta (serieskaper), Maya Annik Bedward, Alicia K. Harris

Manusforfatter Tim Fontaine, Sarah Hagi, Lido Pimienta

Fotograf Ann Tipper

Produsent Christina Carvalho

Med Lido Pimienta, Ali Eisner, Naomi Skwarna, Beverly Glenn-Copeland, Adam Francis Proulx, Sarah Ashby, Hannah Gelman

Produksjonsselskap Lido Pimienta TV

Distribusjon CBC Gem

Spilletid 40m

Språk Engelsk

Undertekst Utekstet

Sjanger TV-serie

Format DCP

Aldersgrense A

Lenker IMDb

Relaterte arrangementer

Hva med disse filmene?