Alt om det digitale programmet

Alt du trenger å vite om vårt digitale filmprogram.

Den fysiske festivalen Film fra Sør 2021 avsluttes søndag kveld, men vi er glade for å kunne tilby et lite utvalg av noen av årets festivalfilmer digitalt i enda en uke. Fra 22.–28. november kan du se ti filmer fra Film fra Sørs program hjemme i stua.

Når og hvor?

Filmene kan ses på vår digitale plattform fra mandag kl. 09:00, men allerede fra søndag kveld kan du ta ut billetter til de filmene du vil være sikker på å få med deg. Filmene kan nemlig bli utsolgt, da vår visningslisens gjelder for et begrenset antall visninger av hver film.

Hvilke filmer kan jeg se?

Klikk her for oversikt over filmene som er tilgjengelige i vårt digitale filmprogram.

Billetter / Filmleie

Det koster 79 kr å leie en film. Du betaler med andre ord kun for de filmene du vil se. Når du leier en film kan du begynne å spille den av når som helst i løpet av perioden (22.–28. november). Filmen er tilgjengelig i 24 timer etter at du starter avspillingen for første gang.

Hvordan virker det?

Én mulighet er å koble datamaskinen til tv-en direkte ved hjelp av en HDMI-kabel og se film via nettleseren på datamaskinen. Du kan også bruke Apple AirPlay fra mobiltelefonen eller iPaden din ved avspilling i nettleseren Safari. Har du en Android-enhet (versjon 6.0 eller nyere), kan du se film med nettleseren Chrome eller caste til Chromecast. Filmene er geoblocket til Norge.

Flere spørsmål?

Vi har en utfyllende hjelpeside på den digitale filmplattformen vår, klikk her for å komme til den og få svar på alt du måtte lure på.

Les også: