fre. 19.11
19:30 - 23:25
Vega 1
lør. 20.11
18:30 - 20:05
Vika 2
søn. 21.11
18:30 - 20:05
Vega 2

I denne helt ferske dokumentaren møter vi syv unge aktivister i syv land, fra Rio de Janeiro til Jakarta. De syv representerer en ung generasjon aktivister som kjemper utrettelig og innbitt for saker som menneskerettigheter og klima, retten til skolegang og tilgang på mat.

Den som binder fortellingene sammen er indonesiske Melati Wijsen (f. 2001), som bruker alle sine krefter på kampen mot plastforurensning. På sine reiser møter hun de andre seks unge aktivistene, og får et innblikk i deres respektive kamper for å bidra til sosiale endringer og revolusjon. De bemerkelsesverdige unge menneskene vi blir kjent med kan allerede, tross sin unge alder, vise til imponerende resultater. Aktivistenes iherdige pågangsmot vitner om en dedikasjon til noe som er langt større enn dem selv, og vi ser hvordan de selv henter styrke og motivasjon fra det å være en del av noe overordnet. Slik kan de rakrygget gå fremtiden i møte.

Red.

Regissør

Flore Vasseur (f. 1973) er en fransk filmskaper og forfatter fra Annecy. Hun har tidligere regissert filmen Meeting Snowden (2017). Bigger Than Us (2021) ble vist på filmfestivalen i Cannes tidligere i år, samt på Bergen internasjonale filmfestival i oktober.

Denne filmen inngår i

DET KRITISKE ROM (DKR)

Land Frankrike

År 2021

Regissør Flore Vasseur

Manusforfatter Flore Vasseur

Fotograf Christophe Offenstein

Produsent Denis Carot, Marion Cotillard, Flore Vasseur

Med Xiuhtezcati, Melati Wijsen, Rene Silva, Mohamad Al Jounde,Memory Banda

Produksjonsselskap Elzévir Films, Big Mother Productions, All you need is prod, France 2 Cinéma

Distribusjon Indie Sales

Spilletid 1t 35m

Språk Engelsk, Indonesisk, Portugisisk

Undertekst Engelsk

Sjanger Dokumentar

Format DCP

Aldersgrense 6

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Relaterte arrangementer

Hva med disse filmene?